O nama

Slika
“Optimus-CERT“ DOO je organizovana, kompetentna i odgovorna organizacija koja se bavi implementacijom međunarodno priznatih standarda za sistem upravljanja kvalitetom i to:
- Sistemom upravljanja kvalitetom norme ISO 9001;
- Sistemom upravljanja okolišem norme ISO 14001;
- Sistemom upravljanja energijom norme ISO 50001;
- Sistemom zdravlja i sigurnosti na radu OHSAS 18001/ISO 45001;
- Sistemom upravljanja informacijskom sigurnošću norme ISO 27001;
- Sistemom upravljanja sigurnošću proizvoda ISO 22000/FSSC ili HACCP;
- Global G.A.P.-a;
- BRC global standardi (Sigurnost hrane, Ambalaža i ambalažni materijali, Skladištenje i distribucija, Maloprodaja);
- IFS Food-a.
Svojim uslugama nastojimo pomoći organizacijama da stvore povjerenje u sposobnost svojih procesa, da osiguraju kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda/usluga, te kontinuirano poboljšavaju svoje poslovne rezultate. Prateći iskustava najboljih uzora u svijetu, trajno poboljšavamo djelotvornost i učinkovitost naših usluga.
Brojni zadovoljni klijenti pokazatelj su kvaliteta našeg rada ali i trajna obaveza da to povjerenje opravdamo, stalnim poboljšanjem naših usluga na zadovoljstvo naših klijenata.
"Optimus-CERT" DOO nudi mogućnost provođenja interne edukacije ("IN-house" seminar). Ciljeve edukacije, teme i trajanje dogovaramo sa Vama kako bi najbolje udovoljili Vašim specifičnim potrebama. Po završetku edukacije polaznicima seminara izdajemo certifikate/potvrde.

Prednost "IN-house" seminara
- Niži troškovi kotizacije;
- Ušteda dodatnih troškova (prevoz i smještaj);
- Prilagođavanje vremena održavanja i trajanja vašim potrebama.

Politika firme "Optimus-CERT" DOO Tuzla

Poslovna politika “Optimus-CERT“ DOO je okrenuta u potpunosti zadovoljavanju želja i potreba klijenata u postupcima implementacije međunarodno priznatih standarda.
U svom radu težimo potpunoj neovisnosti i kao nepristrasna organizacija stavljamo raspoloživa znanja i sredstva u funkciju jačanja sposobnosti pružanja usluga, koje su uvijek na raspolaganju privredi pod jednakim uslovima, bez obzira na njihovu veličinu, područje djelatnost i sjedište.

VIZIJA
Naša vizija je da budemo regionalni lider u pružanju usluga implementacije međunarodno priznatih standarda, kao i obuke na globalnom nivou, da naše ime bude sinonim za povjerenje, sigurnost i kvaliteta, te da našim klijentima osiguramo profesionalnu uslugu koja zadovoljava internacionalne zahtjeve i relevantne standarde gradeći uzajamno povjerenje, uvažen i prepoznatljiv nastup na tržištu.

MISIJA
Naša misija je da pružamo profesionalne usluge koje imaju visoku, ali i dodatnu vrijednost za klijenta, pružanjem usluga implementacije, poštujući pri tome definisanu politiku poslovanja uz stalno poboljšanje i unaprjeđenje globalnog kredibiliteta organizacije. Kroz svoje usluge prenosimo i razmjenjujemo znanja i iskustva u uvjerenju da tako doprinosimo razvoju društva koje će se temeljiti na znanju, te proizvodima i uslugama najbolje kvalitete.

VAŠE KORISTI OD NAS
- Kvalitet usluga koje pruža naša organizacija;
- Vama na usluzi 24 sata;
- Pomoć kod odabira certifikacijskog tijela;
- Brza reakcija organizacije u nužnim situacijama;
- Lojalnost organizacije;
- Profesionalnost i odgovornost od strane naših uposlenika;
- Pružanje konsultantskih usluga uz projekte sufinansiranja;
- Posredovanje između organizacija u srodnim djelatnostima;
- Ostale koristi po Vašem zahtjevu.


Slika
Dženan IMŠIROVIĆ, QMS/FSMS auditor
Direktor i Osnivač Društva

Inženjer prehrambene tehnologije
Tehnološki fakultet - Univerzitet u Tuzli

Optimus-CERT odjel
Implementacija i certifikacija EU Standarda
0 0